pimpim

pimpim

pimpim

طبقه بندی موضوعی

نقاشی و رنگ آمیزی فضاهای داخلی ساختمان

پنجشنبه, ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ ق.ظ

در ادامه ی مباحث و مقالات قبلی در این مطلب به موضوع نقاشی ساختمان و رنگ آمیزی فضاهای داخلی ساختمان و همچنین به معرفی برخی از ابزارهای پر کاربرد مورد نیاز و تکنیکها و روشهای اجرای آن خواهیم پرداخت. همانطوری که در مقالات قبلی ذکر کردیم رنگ نوعی از پوششهای سطوح مختلف (سقف،دیوار،در،پنجره،نرده و حفاظهای چوبی یا فلزی و…) بوده که علاوه بر ایجاد زیبایی،از آنها مراقب و نگهداری کرده و در مقابل عوامل خارجی مانند خوردگی،اکسید شدن،رطوبت،نفوذ گرد و خاک و … محافظت میکند. برای اجرای این پوشش یا همان رنگ نیازمند آن هستیم که مراحل مقدماتی و آماده سازی سطوح و اجسام را به خوبی انجام دهیم تا در نهایت پس از اجرای لایه های رنگ و اتمام کار سطحی کاملا صاف،درخشان و زیبا داشته باشیم.

١)انجام مقدمات ابتدایی،جمع کردن اثاث و پوشاندن یا کاور کردن آنها.

٢)آماده سازی سطح زیر کار.

٢)ساخت بتونه با رنگ روغنی(مخصوص دیوار)

٣)ساخت بتونه با پودر مخصوص درزگیری نقاشی ساختمان

٣)اجرای لایه ی اولیه رنگ (آستر)؛

٤)اجرای لایه ی رنگ نهایی یا رنگ رویه؛

ادامه این مطلب رو میتونید در مقاله ها مطالعه بفرمایید.

 

در ادامه ی مباحث نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان طی مقالات قبلی ٣ موضوع را به تفصیل شرح دادیم،اکنون میخواهیم توضیحات و نکاتی را در مورد نقاشی و رنگ آمیزی استخر بیان کنیم.

همانطور که میدانید به طور کلی استخرها به دو صورت سرپوشیده و روباز ساخته میشوند که هر کدام مزایا،معایب،کاربرد و طرفداران خاص خودشان را دارند که تعریف و مفاهیم  آن خارج از حیطه ی این مقاله میباشد ولیکن بیان چند نکته در این باب برای شروع این مبحث ضروریست و بحث مورد نظر این مقاله بر روی استخرهای روبازی است که کاشیکاری نشده اند.

اول اینکه بهترین نوع  پوشش برای محیط استخر(دیواره ها و کف) اجرای کاشی یا سرامیکهایی است که با همین نام در بازار و محاورات عمومی شناخته میشوند یعنی کاشی یا سرامیک استخری که در ابعاد بسیار کوچکی تولید میشوند و بر روی یک صفحه ی توری از جنس الیاف پارچه یا پلاستیک سوار میشوند تا انبار،نگهداری و همچنین حمل و نصبشان راحتتر باشد.

دوم اینکه هزینه های کاشیکاری استخر به دلیل ظرافتهای خاصی که دارد بسیار گران تمام شده و زمان زیادی نیاز دارد به همین دلیل بسیاری از اوقات علی الخصوص برای استخرهای تفریحی-فصلی-شخصی مقرون به صرفه نخواهد بود. منظور از استخرهای تفریحی-فصلی-شخصی این است که اولا عمومی نیستند و ثانیا در تمام روزها و فصول سال از آنها استفاده نمیشود و اکثرا خالی از آب هستند،به عنوان مثال استخرهای روباز در خانه های ویلایی،باغ و ویلاهای خارج از شهر و… که فقط در فصول گرم سال آبگیری شده و از آنها استفاده میشود.

 

سوم اینکه استخرهای روبازی که کاشی نشده اند به دلیل اینکه در تابستان گرمای زیادی را تجربه میکنند و در زمستان در فضای باز متحمل سرمای شدید،برف و یخبندان میشوند و همچنین اکثرا خالی از آب بوده و سیستم گرمایشی استاندارد ندارند در معرض فرسایش بسیار شدید قرار میگیرند که همین امر باعث از بین رفتن لایه بیرونی آنها میگردد که معمولا سیمانی یا بتنی هستند.

چهارم اینکه استخر را باید پس از ساخت،یا کاشیکاری کرد و یا رنگ آمیزی،در غیر اینصورت بیشتر شبیه آب انبار خواهد بود تا استخر!!!

از آنجایی که هزینه های کاشیکاری خیلی بالاست اولین و تنها گزینه ی منطقی و مقرون به صرفه همان نقاشی و رنگ آمیزی خواهد بود. برای نقاشی و رنگ آمیزی استخرها نیز از همان قواعد و اصولی پیروی میشود که پیشتر در مقالات قبلی و مباحث نقاشی و رنگ آمیزی بیان شد،البته  تفاوتهایی نیز با هم دارند که عمده ی این تفاوتها در نوع مواد مصرفی برای آماده سازی زیرکار و همچنین جنس رنگ استفاده شده برای آستر اولیه و رویه نهایی میباشد که نیازمند نیروی متخصص و کارآزموده برای اجرا بوده و باقی مراحل و دستورالعملها یکسان میباشند. کافیست جهت انجام مشاوره و بازدید از پروژه های خود با کلینیک ساختمانی مهیا دکور تماس بگیرید تا بهترین گزینه ها را پیش روی شما عزیزان قرار دهیم.

 

در ادامه ی مباحث و مقالات قبلی در این مطلب به موضوع نقاشی و رنگ آمیزی نمای ساختمانها خواهیم پرداخت همانطوری که در مقاله ی نقاشی و رنگ آمیزی فضاهای داخلی ساختمان ذکر کردیم رنگ نوعی از پوششهای سطوح مختلف اعم از سیمانی،بتنی،گچی،سنگی،چوبی،فلزی و… بوده که علاوه بر ایجاد زیبایی،از آنها مراقب و نگهداری کرده و در مقابل عوامل خارجی مانند خوردگی،اکسید شدن،رطوبت،نفوذ گرد و خاک،آب باران و … محافظت میکند.

نمای ساختمان به دلیل موقعیت قرارگیری و جایگاهی که در مقابله با ورود عوامل خارجی به داخل ساختمان دارد بیشتر در معرض آلودگی،گرد و خاک،آب باران،دوده،سیاهی،شوره و سایر موارد بوده و بسیار زودتر از فضاهای بسته ی داخل ساختمان کثیف میشوند و از آن جلوه و جلایی که در ابتدای ساخت دارند می افتند لذا با گذر زمان از جلوه و زیبایی آنها کاسته شده آنچنان که گویی بسیار کهنه و قدیمی هستند و گاه حجم این دوده ها،سیاهی ها و آلودگی ها به حدی زیاد است که با شستشو و نظافت نما هم نمیتوان آنها را زدود اینجاست که به اهمیت موضوع نقاشی و رنگ آمیزی نمای ساختمان به عنوان گزینه ای کاملا کارآمد و اقتصادی پی خواهیم برد. برای اجرای این پوشش بر روی نمای ساختمان ها از رنگ ها،رزینها و مواد مخصوصی استفاده میشود و به جهت اینکه خیلی بیشتر در معرض عوامل خارجی و گردو خاک و… قرار دارند باید از کیفیفت و ماندگاری بسیار بالایی برخوردار بوده تا دوام و عمر طولانی تری داشته باشند. تعدادی از مزایای مهم این رنگها،رزینها و موادی که برای پوشش نمای ساختمان و بازسازی ساختمان به کار میروند به شرح زیر بوده و باید دارای این خواص باشند تا بیشترین کارآیی را برایمان به ارمغان بیاورند

١)ضد آب بودن
٢)داشتن قابلیت تنفس
٣)ضد یو وی یا اشعه ی مضر خورشید
٤)قابلیت خود تمیزکنندگی و خود ترمیمی
٥)قابلیت شستشو با مواد شوینده ی مخصوص این رنگها و رزینها

ادامه این مطلب رو میتونید در مقاله ها مطالعه بفرمایید.

 

چوب یکی از عناصر مهم و پرکاربرد در صنعت ساختمان است که در بحث معماری و دکوراسیون داخلی نیز نقش کلیدی و گسترده ای دارد تا جایی که شاید در بسیاری از موارد نتوان جایگزین دیگری به لحاظ طبیعی بودن که آرامش،نوعی احساس و امید به زندگی و پویایی را به انسان القا میکند،برای آن پیدا کرد
چوب موارد استفاده ی بسیار زیادی در ساختمان و طراحی فضاهای داخلی آن دارد که به شکلهای مختلف از آن استفاده میشود و مشتقات زیادی از آن به کار میرود که تاثیر بسزایی در زیبایی و طراحی محل زندگی یا کارمان دارد.

درختان را پس از قطع کردن و پروسه ی خشک شدن به محل کارخانه چوب حمل میکنند و در آنجا طی چند مرحله فرآیندهای مختلف،پیچیده و زمانبر در دستگاههای مختلف برش خورده و برای ساخت لوازم و وسایل چوبی آماده میشوند این محصولات تولید شده از چوب خام هستند و بدون رنگ و پرداخت میباشند
همانطور که قبلا گفتیم رنگ علاوه بر زیبایی سطوح به حفظ سلامت و نگهداری آنها نیز کمک میکند و در نهایت به عمر مفیدشان میافزاید. چوب نیز از این قاعده مستثنا نبوده و حتما باید برای حفظ سلامت و نگهداری و مراقب از آن اقدام به رنگکاری چوبها نمود تا از هر گونه عوامل خارجی مانند پوسیدگی،خوردگی،موریانه،رطوبت و … تا حدود زیادی در امان بماند

رنگکاری چوب نیز مانند سایر سطوحی که قبلا در موردشان شرح دادیم نیازمند انجام یک مجموعه مقدماتی است تا بتوان به سطحی کاملا صاف و یکنواخت و بدون خلل و فرج رسید که بتوان آن را رنگ کرد
اصول اولیه و اساسی آماده کردن و زیرسازی همه ی سطوح تقریبا یکسان میباشد ولی مبحث رنگکاری چوب بنا به حساسیتهایی که دارد از پیچیدگیهای بیشتری برخوردار است و نیازمند دانش و تخصص خاص خود بوده و همچنین زمان بیشتری نیز برای رنگ آمیزی آن صرف خواهد شد. ادامه این مطلب را در مقالات دنبال کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۳/۲۷
peyman behvand

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی